ציפוי חרסינה יתרונות וחסרונות

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

29/12/2017 | 19:10 | מאת: קרן

שלום אשמח לעזרה והסבר כל יתרונות וחסרונות של ציפוי חרסינה על מנת לצמצם רווחים בשניים וגם גוון לבן יותר על שיניים טבעיות . שאלה נוספת האם ניתן לבצע צפוי חרסינה על כתרים?

לקרן שלום רב, יתרונות החזיתית ("למינייט"/"ציפוי חרסינה"): טיפול שמרני, אינו מחייב טיפול שורש, חזק ואסתטי.חסרונות: כיון שמדובר בשחזור דק יחסית, במקרים מסויימים קשה להשיג אסתטיקה מושלמת, סיכון לשבר. יקר, מחייב ידעה ומיומנות בביצוע. ניתן לצפות כתר שנשברה החרסינה. בברכה, ד"ר אביטל מתן

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים