נא הסברך בנושא השתלה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

17/11/2017 | 08:57 | מאת: שירז

שלום ד"ר מתן עברתי ב-25.9 עקירה של שתי שיניים האם עבר מספיק זמן כדי לבצע שתלים? כלומר פחות מחודשיים. האם כדאי להמתין יותר כדי שהעצם תבנה בטרם נעשה שתלים? אודה להסברך מה עדיף. האם לעשות מיד או להמתין? אין לי בעיה להמתין כמה חודשים ואין לי בעיה גם לבצע עכשיו

לשירז שלום רב, זמן ההמתנה המינימאלי בין ביצוע עקירות להתקנת שתלים הוא כ-3 חודשים. בהצלחה, ד"ר אביטל מתן

20/11/2017 | 22:04 | מאת: שירז

הייתי מעדיפה אם כן לעשות זאת בסביבות מרץ כאשר יהיה יותר חם כי אני פוחדת לעשות שתלים בחורף אז האם אני אעשה נזק אם לא אעשה את השתלים לפני? מה שאומר שיעברו כשישה/שבעה חודשים. האם יש עם זה בעיה?

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים