בעייה שיש לי עם כתר בעייתי

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

18/10/2017 | 16:20 | מאת: ספיר

יש לי כל מיני בעיות בכתר שלא מחזיק עדיין תוהים לגבי וגם אני איבדתי כח ובדילמה מה לעשות . שאלו אותי אולי כדאי ללכת ליועץ שיקומי . מה ההבדל בין רופא שיקומי ליועץ שיקומי והאם יכול לראות משהוא שהרופא המשקם לא רואה?

לספיר שלום רב, אני מציע כי תפני למומחה בשיקום הפה על מנת שיאבחן את מקור הבעיה ויספק פתרון. לשאלתך, מומחה בשיקום הינו בעל הכשרה מעמיקה ויכולת לאבחון יסודית, בהשוואה לרופא שיניים כללי. בברכה, ד"ר אביטל מתן

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים