כתרים מחוברים או בודדים

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

13/10/2017 | 17:16 | מאת: שירה

רציתי לשאול מה טוב יותר או לא כלומר מה כדאי 2 כתרים מחוברים או בודדים ?והאם במקרה שיש בעיה צריך להוריד ולעשות מחדש את שניהם והאם עשיית כתרים מחוברים זה אפשרי 2 , או רק גשר שאז פוגעים בשן אחת? והאם משנה עדיפות באיזה סוג שן , אצלי מדובר על 2 טוחנות עליונות.

שלום רב, רפואית, רצוי לבצע כתרים בודדים ולא מחוברים. זה מאפשר שמירה מייטבית על היגיינה ובמיוחד באיזור בין הכתרים. לעיתים, אין מנוס מלבצע כתרים מחוברים. ההחלטה היא קלינית, בהתאם למצב השיניים התומכות. של הרופא המטפל.

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים