עקצוצים ושריפה מסביב לפה בשפתיים ובלשון

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

26/09/2017 | 05:30 | מאת: מזי

היי אני בת 40 .לפני 5 חודשים התחלתי טיפול בלוסטראל במינון 250 מג לטיפול בדיכאון וחרדות..במקביל אובחנתי בפיברומיאלגיה.יש לי כאבים בלסת שמאל מקרין לאוזן לעין וללחי.הכי בעייתי זה השריפה בלשון כבר 4 חודשים ובשבועיים האחרונים נוספו לכך שריפה בשפתיים ומסביב לפה אינני יודעת האם זה מהלסת??קשור לפיברומיאלגיה??או לנטילת הלוסטראל??אין שום סימן או כתמים על הלשון ומרגיש לי כאילו השפתיים ןהלשון תחת אש.עברתי mri מוח ויצא לי כמות בודדת של מוקדים לא ספציפיים בחומר הלבן.אין לי כבר כוח זה מתסכל אותי מאוד אני כל הזמן בודקת את הלשון והשפתיים מול המראה.כיום אני במצב נפשי מאוזן לאחר 5 חודשים של סטרס חרדות ודיכאון חזק.אשמח לשמוע חוות דעת ממה לדעתכם הנאורה הסבל בלשון בשפתיים ומסביב לפה...תודה מראש

שלום רב, לפי תאורך מדובר בתופעה נוירוליוגית ובתסמונת ״הפה השורף״. אני מציע כי תבדקי ע״י מומחה ברפואת הפה (בדיקה שבסל הבריאות) כדי לקבל אבחון מסודר והצעות לטיפול. בהצלחה, ד״ר אביטל מתן

27/09/2017 | 07:18 | מאת: מזי

האם תסמונת הפה השורף היא נירולוגית??לא ענית לי אם יכול להיות שזה נובע ממפרק הלסת??תודה וסליחה על ה "חפירה"

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים