שיקום כתרים על שתלים

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

31/08/2017 | 23:16 | מאת: מירב

רציתי לשאול איזה שיקום כדאי על שתל כתר מוברג או מודבק ואם מחליטים סוג אחד גם המבנה והכתר הזמני יהיה באותו סוג ובכלל מה ההבדל ביניהם בין מבחינת העבודה שצריכים והן בתוצאה הסופית ומה זה אומר לאחר מכן?

למירב שלום רב, שיקום מוברג, כשמו הוא, הינו כתר שבמרכזו פתח לבורג המצמידו לשתל. שיקום מוברג הינו כתר המודבק בדבק זמני למבנה המותקן על גבי השתל. ההחלטה נעשית ע"י הרופא המטפל בהתאם למרווח הבין לסתי ושיקולים ביומכאניים . בברכה, ד"ר אביטל מתן

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים