טיפול לפני הרמת סינוס

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

29/09/2016 | 18:41 | מאת: שירה

אני אמורה בעוד חודש בערך לעבור ניתוח הרמת סינוס האם כדאי להשתמש כבר עכשיו מפחד שאתקרר מפאת שמתחיל להיות חם / קר טיפות/ ספריי לאף , תרופות או אפילו ויטמינים שישמרו עליי שאגיע לגמרי בריאה לניתוח.

לשירה שלום רב, איננו נותנים המלצות תרופתיות בפורום. אנו ממליצים כי תתאמי צפיות מול הרופא המטפל שלך. באם אין לך אמון ברופא המטפל, שקלי לפנות למקום אחר. בהצלחה, דר אביטל מתן

03/10/2016 | 17:33 | מאת: שירה

יש לי אמון ברופא הבעיה שזה מומחה שבא רק פעם בחודש למרפאה הנ"ל ופשוט פוחדת שלא אתקרר ורוצה רק האם כדאי משהו לחדזק את המערכת החיסונית כדאי כמו ויטמינים לא תרופות זה הכל . לגבי כל השאר בוודאי שאשאל את הרופא. זה הכל האם יש רק משהו שיכול לחזק שלא אתקרר במיוחד בתקופה הזאת שיש יום חם , יום נעים וכו...

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים