החלמה אחרי חשיפת שתל

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

16/08/2017 | 08:11 | מאת: שירה

עברתי לפני כמעט 3 ימים חדיפת שתל עם תפרים זה כואב אבל פחות מההתחלה. דבר ראשון מתי כדאי/מותר להתחיל לצחצח במקום בעדינות מותר לפני שמוציאים את התפרים? ומאז החשיפה קןרה לינורק בבוקר רוק לא נקי טמפה דמי האם יכול להיות קשר לחשיפה? ואם כן זה תקין?

לשירה שלום רב, רצוי לצחצח את המקום בעדינות מרובה ובעזרת מברשת רכה או לנקות את המקום בזהירות פד גזה טבול בנוזל שטיפה.הופעת מעט דמם בנוזל הרוק ועד כ3-4 מההליך הכירורגי הינה תופעה טבעית. אם התופעה ממשיכה או מתגברת, יש לפנות לרופא המטפל. בהצלחה, ד"ר אביטל מתן

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים