גרנולומה בין השיניים הטוחנות

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

13/08/2017 | 18:21 | מאת: שלי

שלום רב היה לי גוש בשר ליד שן 37 . הרופא הסירה ושלחה לביופסיה והתשובה היתה שמדובר בגרנלומה. הגוש בשר חזר לאחר 3 חודשים והרופא מסרה שבגלל שהשן רקובה . השן נעקרה והרופא אמרה שאין צורך להוציא את הגוש בשר היא השתמשה בזה לסגירת החניכיים לאחר העקירה ואמרה שזה צריך לעבור לבד. אני לא רואה שזה עובר. מה עושים? האם צריך להוציא ולשלוח שוב לביופסיה?

לשלי שלום רב, התשובה היא כן. יש להוציא את הנגע ולשלוח לברור פתולוגי. בהצלחה, ד"ר אביטל מתן

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים