עקצוץ בלשון , נימול ותחושת צריבהמדי פעם

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

20/07/2017 | 07:39 | מאת: גילי

לעיתים אני חשה עקצוץ בלשון ותחושת נימול וזה מרגיש קצת כמו שריפה. זה בא וחולף מעצמו אבל מציק ומטריד. עלי לציין שלא עברתי טיפול חניכיים אלא השתלת 2 שיניים בלסת תחתונה. האם יש קשר ומה ניתן לעשות.? זה לא רצוף, אלא בא מדי פעם. תודה.

לגילי שלום רב, תחושות נימול בלשון יכולה לנבוע מכמה סיבות כאשר השכיחה היא פגיעה או בצקת סביב העצב שמעצבב את הלשון שלעיתים, טרום ביצוע שתלים בלסת תחתונה, מבוצעת הרדמה מקומית לעצב זה. באם מדובר על מס' ימים או שבועות לאחר ביצוע הטיפול באיזור ושכיחות התופעה יורדת עד העלמות, כנראה מדובר במהלך תקין. יחד עם זאת, אני מציע כי תבדקי ע"י כירורג פה ולסת. בהצלחה, ד"ר אביטל מתן

20/07/2017 | 16:45 | מאת: גילי

תודה רבה

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים