שתלים בשיניים הקדמיות

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

12/05/2017 | 17:30 | מאת: שלי

שלום רב אם צריכים לעבור שתלים בשיניים הקדמיות, אם עוקרים ומחכים לריפוי עד להשמת השתל אז שמים לי שיניים זמניות?כי לא הבנתי איך אפשר להשים שיניים זמניות במקום שעקרו את השיניים?

לשלי שלום רב, מתן פתרון זמני לשיניים הקדמיות נעשה בד"כ בשתי אופנים: מתן תותבת קטנה (פליפר") המדמה שיניים קדמיות או השתלה ובניה באותו יום ("העמסה מיידית") כאשר, בשיטה זו, לאחר החדרת השתלים, מותקנים על גביהם מבנים זמניים ועל המבנים מותקן גשר זמני המדמה שיניים. בהצלחה, ד"ר אביטל מתן

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים