כאב

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

31/07/2016 | 16:27 | מאת: אורית

יש לי כתר בשן טוחנת שעדיין לא הודבקה קבוע . הבעיה היא היום אכלתי כמו בכל יום בכלל לא משהוא קשה ובזמן האכילה חשתי קול כמו של שבר למרות שלא רואה משהוא מיוחד רק שפשופים אבל הבעיה שזה גם קצת כואב השאלה הכאב ממה שנעשה או אפילו רגישות גבוהה והאם גם יכול להיות שעשיתי נזק לחרסינה או גם לחרסינה וגם למתכת. או אפילו נזק לשן שפגע בכל טיפול השורש שנעשה? וחוץ מזה אני גם שוחקת אבל אף פעם זה לא קרה באכילה או ביום מה יכול להיות ומה צריך לעשות?

לאורית שלום, עלייך לפנות מיידית לבדיקת רופא שיניים (וצילום) על מנת לוודא שלא נגרם נזק לשן התומכת. בהצלחה, ד"ר אביטל מתן

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים