שבר שיש בחרסינה של כתר

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

20/07/2016 | 23:17 | מאת: ירדן

נראה לי שיש לי שבר בחרסינה של הכתר אני לא בטוחה לגמרי אבל רציתי לשאול איך נראה שבר בחרסינה ואם זה תמיד בצורה שממש חסרה חלקה שרואים ואם זה לא בצד החיצוני מסביב אלא באמצע איך זה ייראה שם? והאם יכול להיות בגלל שחשה טיפה כאב שנשבר אפילו קצת בקטע שלא רואים אלא מתחת לכתר ויצריך שוב טיפול שורש?

לירדן שלום רב, לא ניתן לספק שרות ואבחנות לתופעות שאת מתארת ומשתפת בפורום, ללא בדיקת רופא. אני מציע כי תפני לגורם מקצועי. בהצלחה, ד"ר אביטל מתן

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים