נקודת מגע

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

16/07/2016 | 10:49 | מאת: דנה

שלום יש לי כתר שהתחיל אחרי הרבה חודשים מישהוא אמר לי שאברר עם הרופאה האם נקודת המגע תקינה מה זה אומר ואם לא אז מה הפתרון לזה? והאם זה יצריך פגיעה בסתימה שיש לי באחד הצדדים ליד הכתר הנל או אפילו השן הטבעית שבצד שני אודה על תשובה תודה.

לדנה שלום רב, נקודת מגע הינה החיבור בין שן (או כתר) לשן הסמוכה. באם לא קיימת נקודת מגע, או שזו לא נעשתה לפי הכללים המקצועיים, תתכן דחיסת מזון בין השיניים ואי נוחות. בהצלחה, דר אביטל מתן

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים