כתר קבוע וכאב

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

15/07/2016 | 22:57 | מאת: שירה

יש לי חספוס בכתר שהולכים לשים דבק קבוע אבל נראה אפילו כמו התקלפות ויש לי היום גם כהתקפים כאבים האם זה יכול להיות מהשחיקה שעשיתי נזק או שמשהוא אחר מתפתח שם ואם כן מה כדאי ובטח דבק קבוע לא כדאי אבל יכול להיות שעשיתי נזק גדול. עד כדי שיהיו לי התקפי כאב או שזה נשמע משהוא אחר? ויש סיכוי שאפילו פגעתי ואתטרך שוב את כל הטיפול מטיפול שורש והשאר מהתחלה?

שלום רב, שאלותייך החוזרות ובנושאים פשוטים שכל רופא סביר אמור לתת להם מענה, נוגעות לטיפול הספציפי בךובכל מקרה, כדי לתת מענה, הפורום אינו המקום אלא יעוץ הדורש בדיקה קלינית. כפי שנענית בעבר, עלייך לקבל מענה מהרופאים המטפלים בך. לאור שאלותייך החוזרות, שיתכן ומעידות על אי הבנה או אבדן אמון, שקלי מעבר רופא מטפל. בהצלחה, דר אביטל מתן

16/07/2016 | 23:47 | מאת: שירה

זה לא שלא נותנים פשוט כל פעם קורה לי דבר חדש ונלחצת מזה עד שהתור מגיע ורואים אין מצי שאחליף.

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים