הרמת סינוס זעיר פולשנית

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

04/03/2017 | 23:11 | מאת: רננה

האם תוכלו בבקשה להסביר לי מהי השיטה הזו, למי מתאימה והיכן ניתן לבצע אותה ?

לרונה שלום רב, הרמת סינוס הינה פרוצדורה בה, בניתוח האיזור המיועד להשתלה, "נדחפת" ממברנת הסינוס (קרום המצפה את חלל הסינוס) ומוחדרת עצם לחלל שנוצר, על מנת להוות תשתית לשתל העתידי. במונח "זעיר פולשנית" הכוונה לפרוצדורה בה הרמת הסינוס נעשית בעזרת השתל עצמו (החלק התחתון של השתל "דוחף את ממברנת הסינוס" או דרך בפתיחה זעירה של האיזור ולמעשה, בהיקף ניתוחי קטן יותר. בהצלחה, ד"ר אביטל מתן

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים