כתר חרסינה על 7 שתלים

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

01/02/2017 | 16:51 | מאת: אורנה

דר שלום ותודה מראש, לפני 6 שנים עשיתי שתלים בכל הפה, היו לי שיניים והכירורג שיכנע אותי להוציא הכל. אבל לא ניתן להחזיר אותם. כמו כן חתך לי את החניכיים, בחצי פה למטה היתה נסיגת חניכיים מהמון המון שנים ובחצי השני היו לי שיניים עם חניכיים גבוהות מאד הוא לא עידכן אותי וחתך הכל ישר קו ועד היום אני בדיכאון מזה. שאלה בבקשה, היתה איזה הסתבכות עם רופאה שעשתה לי את החרסינה ואז ניגשתי לכירורג של השתלים הוא החליף את המבנים סגר אותם חזק ואמר לי שאי אפשר לפתוח אותם כי הבורג ישבר. אני חייבת לגשת לרופא אחר לעשות גשר חדש, יש מצב שאי אפשר באמת להחליף את המבנים אחרי שחיזק אותם ממש חזק? מפני שעשה לי 7 שתלים, 3 מהם הוא קיצר אותם והם ממש קצרות כאילו לא מתפקדות רק 4 ואמר אפשר לעשות גשר גם על 4. מה אני אמורה לעשות? תודה מראש, אורנה

לאורנה שלום רב, אני מציע כי תפני למומחה בשיקום הפה על מנת להבדק ובאם גשר החרסינה מודבק זמנית, כפי שמחוייב בשיקום על גבי שתלים, יעשה נסיון לשחרר את ברגי החיזוק של המבנים. בד"כ ניתן לתת מענה ופתרון. בהצלחה, ד"ר אביטל מתן

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים