הרגשת אי נוחות עם כתר בפה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

19/01/2017 | 09:09 | מאת: אורית

עשו לי כתר זמני ומאוד לא נוח , חשבתי שזה נוחות של יומיים שלושה עד שמתרגלים , הלשון כל הזמן נוגעת ותחושה שעומדת להחתך וגם תחושה של לחץ , יכול להיות שזה שבמרפאה לא מתאים כי אמרה לי שכתר רגיל אי אפשר לשים מתכת ואפשר רק כתר קבוע מחרסינה ובאופן כללי יש איזה הבדל בין כתר זמני במרפאה לעומת הכתר הזמני שעושים במעבדה?

שלום רב, במקרים של אי נוחות לאחר טיפול יש לפנות לרופא שביצע את הטיפול כדי שיתן מענה קליני/טכני. בהצלחה, ד"ר אביטל מתן

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים