לאחר שתל והרמת סינוס

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

13/01/2017 | 21:25 | מאת: שירה

רציתי לשאול האם יש איזו בדיקות או צילומים שצריך לעשות לפני חשיפת השתל או מתי יודעים שההרמת סינוס והשתל נקלטו והכל בסדר , אני פוחדת בגלל אחרי הניתוח קיבלתי צינון ושהייתי בביקורת אצל הכירוג אמר שכנראה היה לי סוג של זיהום כתוצאה מהניתוח , השאלה מתי יודעים שהכל בסדר ואם צריך לעשות ואיך בודקים ואחרי כמה זמן כי נאמר לי לפני החשיפה בטוח אי אפשר אז לפי מה יידעו אם נעשה נזק או משהו להרמת סינוס ולשתל כתוצאה מהזיהום ואם כן מתי בערך?

שלום רב, הדרך היעילה לבדוק הצלחה (או כשל) של שתלים הנה בדיקה קלינית ע"י הרופא שביצע את החדרתם. באם שתל יציב במקומו, אין סימני דלקת ואין כאב, סביר שתהליך הקליטה תקין. בהצלחה, ד"ר אביטל מתן

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים