סדק

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

21/05/2016 | 13:35 | מאת: צופית

מצאו לי סדק למרות שלא ראו בצילום ולא בעקירה החלטנו לעקור בגלל כאבים שלא יכולתי לשאת ובאמת היה סדק ולא היה מנוס שאלתי האם יכול להיות בגלל שעקרו והוציאו את השן לפני שהמשיכה לעשות עוד בעיות ודלקות בשלב די התחלתי יכול להיות שבעקבות זאת יוכלו לעשות השתלת שן ללא הרמת סינוס כי זו שן טוחנת עליונה בזכות זה שתפסנו את זה מהר יש לזה קשר לכמות הספיגה אם תופסים מהר את הסדק או מאוחר יותר?

לצופית שלום רב, זיהוי מהיר של סדק ועקירה עוקבת ומיידית מונעים בדכ ספיגת עצם נרחבת. לגבי הצורך או אי הצורך בהרמת סינוס-תלוי במצב וכמות העצם וקרבת הסינוס . בהצלחה, דר אביטל מתן

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים