גשר או שתל

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

20/05/2016 | 16:41 | מאת: ליאת

רציתי לשאול עקרו לי שן טוחנת עליונה האם במקרה שאין לי מספיק עצם ויצטרכו הרמת סינוס לא עדיף גשר על פני שתל למרות שמשחיזים 2 שיניים והאם בבהשחזה עושים טיפול שורש או שזה לא מחייב?

לליאת שלום רב, ההחלטה לגבי שיטת השיקום: שתל או גשר, תלוייה בגורמים רבים וייחודית למצב הקליני. כך גם הצורך או אי הצורך בטיפולי שורש. באם אינך בטוחה בהמלצת רופא השיניים שלך, פני להתייעצות למומחה בשיקום הפה. בהצלחה, ד"ר אביטל מתן

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים