לאחר עקירת שן

דיון מתוך פורום  שיקום הפה ושתלים דנטליים

27/04/2016 | 17:40 | מאת: ורדית

עברתי עקירה לפני שבוע והמקום עדיין רגיש/ כואב בתנועות מסויימות מורגש וקושי לאכול מזונות מסויימים . מדובר בשן טוחנת עליונה שמצאו סדק האם זה הגיוני וכמה זמן עוד זה יכול כזאת רגישות /כאב להמשך זה נורמלי למרות שיש הטבה אבל עדיין מאוד רגיש.

לורדית שלום רב, רגישות עד כשבועיים לאחר עקירה הינה טבעית, בתנאי שפוחתת עם הזמן. אני מציע כי תפני לרופא המטפל לבדיקה כדי להסיר חשש. בברכה, ד"ר אביטל מתן

28/04/2016 | 22:49 | מאת: ורדית

באופן כללי אחרי כמה זמן הפצע אמור להסגר וזה שהיה סדק אומר משהוא על האטיות ההחלמה שזו שן טוחנת עם 4 שורשים ועוד שאלה עד היום השתמשתי במי פה רפואיים אמרו לי לא יותר משבוע האם עכשיו לאחר מכן אפשר כבר להשתמש במי פה רגילים ללא אלכוהול?

מנהל פורום שיקום הפה ושתלים דנטליים