כשלונות IVF

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

20/09/2012 | 17:43 | מאת: אני

שנה טובה דר' קול. אני בת 34 - צילום רחם תקין, פרופיל הורמונלי תקין בשנת 2010 עברתי ניתוח לכריתת צ'יסטה עם אנדומטריומה - מאז לא חזר על עצמו. בעלי בן 32 - פרופיל הורמונלי תקין, זרע חלש ווריקולציה בינונית. לאחר הזרעה אחת מיד הפנו אותנו ל IVF בינתיים אני אחרי 3 שאיבות (כל מחזור טיפול הייתה שאיבה ללא מוקפאים) כמות הביציות נעה בין 6 ל 10 בכל מחזור אבל כל פעם רק 3 הפריות, רירית הרחם תקינה תמיד ברשותך כמה שאלות 1- רציתי לדעת מה עוד ניתן לבדוק על מנת כן להגדיל את הסיכויים שלנו? 2- האם לזרע הנמוך יש השפעה כל כך חמורה על הצלחת ההפריות? 3- ממה עלול לנבוע אחוז הפריות כל כך נמוך תודה וחתימה טובה.

20/09/2012 | 19:01 | מאת: פרופ' שחר קול

יתכן על רקע איכות הזרע, יתכן על רקע איכות הביציות. יש לראות את כל החומר של המעבדה, וכן הפרוטוקולים כדי להחליט. אפשר לנסות ביוץ עם דקפפטיל במקום אוביטרל אם מבצעים מחזור קצר.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית