השפעת האינטרנט על הפחדים!!

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

16/04/2019 | 22:31 | מאת: ירין

שלום רב, אישתי הולכת לעבור בקרוב הפרייה חוץ גופית, לאחר 2 ניסיונות הזרעה שכשלו. היא לא מפסיקה לחפש את הדברים השלילים הקשורים לעניין באינטרנט וכמובן שמוצאת. 1. האם הכתבות הקשורות לוולד עם מום (פיגור, אוטיזם וכו..) הן נכונות? 2. האם עישון בזמן ההליך באמת מקשה על העניין? 3. האם יש תזונה מסויימת היכולה להגדיל את הסיכויים?

17/04/2019 | 08:07 | מאת: פרופ' שחר קול

1. פייק ניוז. למידע אמין: www.ivf.co.il 2. כן, מומלץ לחדול ומיד. 3. לא. לפי המלצת משרד הבריאות יש ליטול חומצה פולית, יוד, ויטמין D

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית