גלי חום והזעה לגבר בן 42

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

24/12/2019 | 19:06 | מאת: אורן

שלום רב בן 42. מזה חודשיים התגברות של גלי חום והזעה רבה בעקבותיהם. בעבר בדיקות דם לבלוטת מגן תקינות. ברקע פרפור פרוזדורים מאוזן. מקבל קרדילוק. לחץ דם תקין. אין מחלות רקע נוספות. מה לדעתך כדי לבדוק? מאוד סובל והדבר פוגע באיכות חיים. עד כמה שהבנתי ממה קראתי ייתכן קשר לפעולת בלוטת יותרת המוח וחום גוף? תודה.

אורן שלום אם אלו גלי חום אז קודם כל לבדוק רמת טסטוסטרון ואם יש תופעות נוספות לפנות לאנדוקרינולוג לבירור בהתאם

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת