שאלה לגבי תוצאת בדיקת דם

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

31/10/2019 | 07:10 | מאת: אולגה

שלום. אמי בת 87. סובלת מפרפור פרזדורים,עברה מס אירועים מוחיים. נוטלת תרופות כגון קרדילוק,קונטרולוק,אליקוויס,נוקטורנו וקסנקס.אוכלת דברי חלב בלבד. בבדיקת דם אחרונה הכל תקין פרט ל : ויטמין די -16 Pth 1-84= 51.6 סידן 10.5 (גבול עליון במעבדה 10.4). שאלות: האם רמת סידן יכולה להיגרם מאכילת דברי חלב בכמויות גדולות? האם קיים סיכוי שרמת ההורמון נובעת מרמה נמוכה של ןיטמין די? בתודה מראש

שלום רב אני מציעה לחזור על הבדיקות ולהגיע לאנדוקרינולוג. אכילחת דברי חלב לא מעלה את הסידן בדם

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת