האם מצב של קדם סוכרת

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

25/07/2019 | 16:54 | מאת: אביב

שלום רב בן 43 רזה 65 ק"ג ומבצע פעילות גופנית סדירה בשתי בדיקות בצום בהפרש של כחודש יצא 104 ו 107 A1C בבדיקה האחרונה 5.4. הבדיקות הללו בוצעו בצום של למעלה מ 13 שעות כאשר אני שם לב שבצום קצר יותר של בערך 8 או 9 שעות הערכים תמיד מתחת ל 100 דהיינו בסביבות 93-97 האם לדעתך לאורך הצום יש משקל שמתבטא ברמת סוכר גבוהה יותר? האם מצב זה שכיח באנשים ללא סוכר? או שאכן מדובר בסימנים של קדם סכרת תודה

אביב שלום לבדיקת סוכר נדרשות8 שעות צום. לעיתים רואים עליה ברמת הסוכר בצום ממושך יותר אך ממליהצ שתעקוב

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת