עליה חדה במשקל אחרי ניתוח

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

23/05/2019 | 09:49 | מאת: לי

שלום ד"ר האם TSH גבוה אחרי כריתת חצי בלוטת תריס יכולה לגרום לעליה חדה במשקל? הTSH יצא מעל 10 אבל הT3 T4תקינים לגמרי .חודשיים אחרי הניתוח עליה חדה של 8 קילו אני מתאמנת רצה ומרימה משקולות ושומרת על תזונה מה עושים?? עדיין לא קיבלתי כדור לבלוטה כי צריכה בקרוב להגיע לאנדו'.

לי שלום TSH 10 לא מסביר עליה של 8 ק"ג במשקל

23/05/2019 | 15:19 | מאת: לי

אז מה אפשר לעשות? ועד כמה זה מסוכן אם עוד לא התחלתי טיפול של הכדור? היה לי פפילרי

כדאי להגיע לאנדוקרינולוג וגם רופא המשפחה יכול להתחיל טיפול תרופתי

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת