Xxy תסמונת קליינפלטר

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

31/12/2018 | 22:18 | מאת: משה

דוקטור נירית שלום , רק לאחרונה(32) לאחר "מחקר" עצמי באינטרנט הבנתי סוף סוף איך לקרוא לשוני המתסכל הזה . תסמונת קליינפלטר. בנוסף יש לי גם היפוספאדיאס . אינני יודע מה עליי לעשות על המידע הזה. רק אגיד שתמיד חששתי שהמערכות הגבריות אצלי פגומות ויש לי המון לקויות למידה. החיים ממש לא פשוטים שלא לדבר שהתסמונת דיי מונעת ממני זוגיות. בכל אופן לאחר שגיליתי , מה עושים עם זה ? האם כדאי ללכת לאנדרוקולוג? האם אני אמור לקבל טיפול כלשהוא ? אשמח להכוונה בבקשה ואם התשובות למעלה כן איך היית מציעה לי לפנות ולקבל הפנייה בנושא ? תודה מראש משה

משה שלום איך הגעת למסקנה הזו? האם נבדקו רמות טסטוסטרון? LH? מה גובהך?

01/01/2019 | 10:51 | מאת: משה

הגוף שלי מעוות . צורה נשית : כתפיים צרות מאוד קימורים עגולים (צורת אגס ) אפילו בצבא הבנתי את זה במקלחות בגלל התנהגות דיי מוזרה ודוחה מצד החיילים (עיניין בגופי ) חוסר יכולת לפתח שרירים בצורה נורמלית ואני דיי בטוח שיש לי גניקומסטיה. גובהי 1.83 ואני ממש גבוהה ביחס למשפחתי. ורגישות דיי גבוהה. ועוד . לא נעשו בדיקות כי לא ידעתי איך לגשת לזה בכלל . (עדיין לא)

כדאי לפנות לאנדוקרינולוג לבירור

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת