שילוב תרופות למחלת הסכיזופרניה..............

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

03/04/2020 | 01:52 | מאת: חיים

האם מותר לשלב סוליאן 800 מ"ג ואנטומין 40 מ"ג ביחד עם סרוקסט 60 מ"ג ומירו 45 מ"ג כאשר האבחנה העיקרית שלי היא סכיזופרניה עם ocd ויש גם אבחנה מבדלת שהיא מחלה סכיזואפקטיבית עם דיכאון כרוני( לוקח גם תרופות כs.o.s שהן קלונקס עד 2 מ"ג ביום פנרגן עד שני כדורים ביום כדור בונדרמין לשינה יש לציין שלוקח גם קבוע דרלין בשחרור מושהה 320 מ"ג ביום קבוע ) השאלה שלי היא האם שילוב כדורים אנטידיכאוניים עם טיפול אנטיפסיכוטי פוגם ביעילות הטיפול האנטיפסיכוטי להפרעה שלי( סכיזופרניה+ocd/הפרעה סכיזואפקטיבית+דיכאון כרוני) תודה רבה!

טיפול בשילוב של אנטי פסיכוטיים עם נוגדי דכאון זה שילוב מוכר ויעיל

מנהל פורום בריאות הנפש