כאבים ומצב דלקתי

דיון מתוך פורום  טיפול פיזיותרפי

12/10/2012 | 17:55 | מאת: מימי

שלום רב, מזה מס חודשים רב אני סובלת מכאבים בכף הרגל. לפי בדיקת הדם ה CRP-1.3 במיפוי וברנטגן גם נצפה מצב דלקתי. אינני זוכה לאבחון ראוי. אינני יודעת אם זה סיאטיקה (יש בלט בגב תחתון) וכאב שמוקרן לירך, או שמא דורבן, או איזו דלקת פרקים. כמובן, שהכל השערות שלי, כי אינני זוכה לטיפול ואבחון ראוי. האם פיזיותרפיה יכולה לעזור?אם כן מה בפיזיותרפיה(תרגילים, התעמלות מים, גלי הלם?)תודה, אשמח להכוונה. בקופת חולים מתעלמים מהכאב (שגורם לי במשך היום לצליעה)

14/10/2012 | 07:37 | מאת: ירון טילינגר

שלום רב . הכאב שתארת יכול להגיע מהגב התחתון או מכף הרגל . רק לאחר בדיקה מלאה במכון הפיזיותרפיה נוכל לשער מה המקור ולהתאים טיפול מלא . הטיפול במכון הפיזיותרפיה כולל כלים שונים כגון לחיצות/ תרגול / התאמה של סביבת העבודה / מכשור חשמלי / ועוד . אני מציע לגשת לרופא המשפחה ועם הפניה למכון הפיזיותרפיה להגיע לבדיקה מסודרת ובהמשך לטיפול . רפואה שלימה. ירון טילינגר. פיזיותרפיסט מוסמך.

מנהל פורום טיפול פיזיותרפי