נואשת לתשובה מיידית

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - כללי

21/06/2016 | 21:52 | מאת: בת אל

לפני כ3 שנים נפלתי על כף רגל שמאל שלי ושברתי את הקרסול ובצילומי הרטגן לא נימצא שום ממצא שבר או נזק לאחר שנתים של סבל היום ונורא נישלחתי לסיטי שהממצא שבר anterior processi lisfrank כאבים איומים גם במהלך הלילה עם הגבלת הליכה בתאריך 5.4.15 נותחתי והמצאתי הניתוח הכנסת אלומטריקס שחזור וקיבוע עם ברגי אקוטטק ללא דריכה כ4 חודשים לאחר מכן דריכה ראשונה נעשתה על ידי טיפולים הידררוטרפים לאחר מכן טיפול הנטנסבי של פזיותרפיה עם נפיחות בכף הרגל עם כאבים נוראיים במישוש לאחר חודש שינוי צבע על העור ורגישות יתר דורסאלי רושם לפיתוח rsd במהלך הטיפולים לקחתי ליריקה 50מ"ל לאחר חודשים סימני אוסאופניה מתהלכת עם צליעה ותמיכה על ידי מקל הליכה וכאבים תמידים בתאריך 20.10.15 דיון ביחידת כף רגל לערכת הרופאים מדובר ב srps מופנת למרפאת כאב עדיין עם צליעה ומתהלכת בכאבים איומים עם מקל הליכה ישנה רגישות מאז הניתוח ע"ג הצלקת ...איני מזיזה את האצבעות מאז יום הנפילה גם לאחר הניתוח עדיין איני יכולה להפעל אותן הכאבים האיומים מכאבים לי בכל שעות היממה ובעיקר בלילות הכאב העצום שאני חווה במישוש הצלקת מכאיבה כמו סכין כיום איני יכולה ללכת יותר מ 5דק' מבלי לעצור ולהתנשף מעייפות וכאבים איומים אני מקבלת בכל שבוע עירוי לידוקאין הומלץ על 11טיפולים משחת אמלה וכדור טראמדקס לפי ערכת הרופא המנתח כי סביר להניח כי אני סובלת מפגיעת עצב ההיקפי לכן נישלחתי למרפאת עצב פריראלי אחרי כל הרופאים ואחרי כל הבדיקות די התייאשתי ממצבי אשמח לקבל תשובות על שאלות מזה מערכת העצבים ההקיפית?!והאם יש לה טיפול?! ועם כן אשמח לקבל כיון לפתרון הבעיה... ולערכתך מדוע איני אחרי שנה ומשהו לאחר ניתוח עדיין לא מפעילה את האצבעות?! והאם בכלל להמשיך להלחם על פתרון הבעיה?! מצטערת על החפירה אני באמת נואשת לתשובות כי אני כבר מתחילה להתייאש לקבל את הנכות שאני נימצאת בה

מערכת העצבים בגפיים היא חלר ממערכת העצבים ההיקיפית . את סובלת מתסמונת כאב ומקבלת ככל הנראה לפי תיאורך את הטיפול המתאים . מציע להמשיך ולקבל טיפול במרפאת כאב וגם טיפול ב פיזיותרפיה והידרותרפיה.

מנהל פורום אורתופדיה - כללי