שאלה

דיון מתוך פורום  ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת

01/08/2016 | 18:22 | מאת: ענת

פרופ קידר שלום בחורה מצפון בת 25 עברתי ניתוח שרוול לפני 4 שנים ב 2014 עברתי ניתוח מעקף קיבה עם כריתת כיס מרה עקב רפלוקס קשה מאז המעקף סובלת משלשולים הקאות הפרעות מטבוליות קשות תסמונת ההצפה והפוקלמיות קשות .ותת ספיגה ברזל חלבון עקב הבעיות עברתי לפני חודש ניתוח פרוקסימלזציה של השקת j-j מאז הניתוח לפני חודש אין שיפור. בדיקות המעבדה הפוקלמיה 2.4 האם הניתוח שעברתי אמור לעזור לבעיות מהם אני סובלת ? האם הניתוח הזה הוא ביטול מעקף? תודה מראש

איך אפשר לדעת מה עברת? את צריכה לשאול את המנתח שלך.. הניתוח מעקף קיבה כשהוא נעשה נכוןו - לא גורם לכל התופעות שתיארת.. אז יתתכן כי עברת ניתוח אחר.. - מציע לך לברר מה עברת בדיוק, ולשאול את השאלות האלה אצל הצוות המנתח

מנהל פורום ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת