קצב ירידה במשקל לאחר ניתוח שרוול

דיון מתוך פורום  ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת

23/02/2017 | 12:26 | מאת: מאיר

עברתי ניתוח שרוול לפני כחודשיים וירדתי 26 קילו האם קצב הירידה לא מהיר מהרגיל והאם ישנם סיכונים בקצב מהיר של ירידה במשקל נ.ב. לפני הניתוח שקלתי כ125 קילו תודה מראש

הירידה של ך היא באמת בקצה העליון של הנורמה, אבל זה לא קובע מה שקובע זה את מרגישה טוב מרגישה בריאה, האם אין חולשה וכו הסכנה היא לא בקצב הירידה אלא בירידה עודפת... הסכנות בירידה עודפת - חוסר חלבון, ויטמינים, חולשה פגיעה עצבית ואיכות חיים... וגם צריך לבדוק ממה נובעת הירידה הגדולה. אם יש הקאות? האם נוטלת ויטמינים?

מנהל פורום ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת