צרבות נוראיות

דיון מתוך פורום  צרבת - ייעוץ תזונתי

16/08/2012 | 02:37 | מאת: רון

שלום אני בן 19 ואני סובל מצרבות במשך כמעט כל החיים שלי, בערך מהגיל שאני כבר זוכר את עצמי - 3. אחרי שינה (בצהרים או בערב) תמיד יש לי צרבות. אחרי כל סוג של אוכל יש לי צרבות. לפעמים הצרבות כ"כ חזקות שהם כבר יוצאות מהוושט אל חלל הפה ואני לא מצליח לישון מרוב כאבים. יש לי ברקע צהבת ז'ילבר ותסמונת השינה הדחויה. אני לא לוקח תרופות באופן קבוע, חוץ ממלטונין, ויטמין בי 12 וחומצה פולית. כל מה שניסיתי נגד צרבות לא עוזר. חוץ מהצרבות אני גם סובל מעצירות (יציאה פעם בשבוע). מה יש לי?!

16/08/2012 | 07:45 | מאת: ד"ר אליזה טיומני

הסיפור נשמע רציני וממושך אך לא ברור אם אי פעם עשיתה בירור רציני -אתה בחור צעיר וכל החיים לפניו אם טרם עברתה בירור מעמיק אתה יכול לבוא אלי ואוכל לנסות לעזור לך-זה בדיוק הנושא שאני מתעסקת בו שנים.

מנהל פורום צרבת - ייעוץ תזונתי