שאלה בנוגע לרפלוקס מאוס ומעצבן שנמשך כבר זמן רב

דיון מתוך פורום  צרבת - ייעוץ תזונתי

23/11/2017 | 12:25 | מאת: מיקי

אני אמא לשמונה מזה שנים רבות סובלת ממעי רגיש ולאחרונה פיברומאלגיה לאורך השנים חשתי צרבות במיוחד בהריונות אבל לא משהו שגרם לי לפנות לרופאים בשנה האחרונה הרפלוקס החמיר והשאלה שלי היא האם הסוגר התחתון יכול להחלש מתרופות שלקחתי שנים ונטולין סבלתי בעבר ועד היום אבל הרבה פחות מאלרגיות וקוצר נשימה והתרופה השניה קלונקס לחרדה במנון נצוך של חצי ועד כדור של 0.5 עקב בעיות שינה תודה עוד שאלה יש לי חולשה ברצפת אגן וצניחות בינוניות מסתדרת אם זה אבל יש איטיות ביציאות אבל אין עצירות האם זה יכול להשפיע עך הרפלוקס או הקיבה תודה רבה

מיקי שלום, מטרת הפורום היא מתן מענה תזונתי ולא רפואי. אני ממליצה לך להפנות את שאלותייך לפורום המתאים ולהשלים בירור רפואי. לאחר מכן, אשמח לסייע לך בבחינת תקפיד התזונה בתופעות אותן את מתארת. בהצלחה! אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום צרבת - ייעוץ תזונתי