שלום

דיון מתוך פורום  אורולוגיה אונקולוגית

23/11/2016 | 15:15 | מאת: גבי

שלום בזמנו ביקרתי אצלך בגלל מין אוראלי לא מוגן אגרסיבי מאוד שקבלתי בדקת אותי פיסית ולא מצאת כלום .יש לציין שבדיקות תרבית בדיקות שתן כלליות בדיקות למחלות מין יצאו תקינות.מאז אני סובל מכאבים באשכים ולעיתים גם ברקטום. האם יש אפשרות שכתוצאה מהמין האוראלי האגרסיבי שחוויתי פיתחתי דלקת בערמונית כרונית בערמונית?בזמנו פניתי אליך מפני שבאופן מיידי לאחר המין האוראלי הזה הופיעו כאבים בפין ושבוע אחכ הופיע תכיפות במתן שתן ואשכים שנראו לי נפוחים.התופעה חלפה לבד ללא אנטיביוטיקה.מאז אני פשוט סובל מכאבים.

שלום גבי. כאבים כרוניים באשכים וברקטום יכולים להיות חלק מתסמונת של כאב כרוני באגן. כמובן, שקודם צריכים לשלול בעיה רקטלית כגורמת לכאבים רקטליים. הרופא שמטפל בבעיות רקטליות הוא פרוקטולוג.

מנהל פורום אורולוגיה אונקולוגית