אודם מסביב לשופכה + גירוי בפין

דיון מתוך פורום  אורולוגיה אונקולוגית

23/02/2016 | 21:08 | מאת: נועם

היי דר כבר חודש וחצי אני סובל מבעיה מציקה. התחיל כצריכבה בשתן וחשבתי שזה דלקת רופא משפחה נתן סדורל ומונורול אך לא עזר. תרבית שתן יצאה שלילית, PCR מחלות מין שלילי. עם הזמן נרגע לשבוע וחצי ואז שוב חזר כתחושה של לתת שתן כל הזמן ולחץ עד כדי כך שקמתי בלילה. הלכתי לאורולוג שאפילו לא בדק אותי פיסית ורשם לי דוקיסלן100 ל-7 יום . סיימתי ועדיין אין הטבה. התחושה שלי כרגע היא שכל פעם נשאר לי טיפות בקצה הפין (למרות שאין באמת טיפות ואין שתן). רק התחושה עצמה קיימת ובאה והולכת וגם פתח השופכה שלי אדום במשך כל התקופה הנל. מה זה יכול להיות? האם העובדה שיש לי את הוירוס של הרפס2 בגוף קשורה?

שלום נועם. נשמע שיש לך דלקת בקצה השופכה. לפעמים זה יכול להיגרם כתוצאה מנגיעה של האזור בחומרים שמעוררים את התגובה הזו (סוג בד מסויים? סבון?). אני ממליץ לשמור על האזור נקי ויבש.

25/02/2016 | 12:40 | מאת: נועם

השתמשתי בחומר סיכה שמכיל שמנים למינהם וסיליקון: Partially Hydrogenated Vegetables Oils, Glycerin, Polysorbate 60,Tecoheryl Acetate, Glyceryl Stearate, Phenyl Trimethicone הוא נמצא אצלי 3 שנים. הבנתי שיכולות להתפתח בקטריות ופטריות ויכול להיות שקיבלתי את הזיהום ממנו? הייתה לי שבוע הפוגה ובוקר לאחר שהשתמשתי בו שוב חזרה לי הצריבה. תודה!

מנהל פורום אורולוגיה אונקולוגית