כלמידה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה אונקולוגית

17/11/2015 | 18:30 | מאת: אנונימי

שלום דוקטור אני של הרפס סוג 2 לפני שנה הייתה לי כלמידה. לקחתי אנטיביוטיקה מסוג דוקיסלין וזה עבר ובבדיקה החוזרת נמצאתי שלילי יותר משנה עברה ויש לי את אותם תסמינים של צריבה והפרשה. עשיתי תרבית שתן הכל היה תקין חוץ מהתוצאה שמעידה על כדוריות לבנות ( 250/ul) השאלה היא האם יכול להיות שבגלל שאני סובל מהרפס הכלמידה יכול להיות כרוני? אני ממתין לתוצאה של הכלמידה. אבל אני קצת לחוץ אשמח לתשובה

שלום. כלמידיה יכול לחזור, למרות טיפול. הבדיקה לכלמידיה היא בדיקה שמחפשת דנ"א של כלמידיה והיא רגישה מעבר לתרבית שתן רגילה. עשו לך בדיקה כזאת ("PCR")?

מנהל פורום אורולוגיה אונקולוגית