תכיפות במתן שתן אצל ילד בן 8

דיון מתוך פורום  אורולוגיה אונקולוגית

07/11/2019 | 22:12 | מאת: אביטל

לרופא שלום רב . בני בן ה8 בשבועיים האחרונים כל כמה דקות הולך לשירותים יוצאות לו כמה טיפות וזהו . וככה כל כמה דקות הולך לשירותים ועושה טיפות .. שללנו דלקת עי תרבית שיצאה שלילית . אבל בבדיקת שתן יצא שיש 100 מג חלבון בשתן ... יש גם לילד מלפורמציה על שם כיארי בגזע המוח . עשינו לפניי שנתיים בדיקת אורודינמיקה של השתן אשר יצאה תקינה . מה הסיבות שיכולות להיות מדוע הילד כל רגע רץ לשירותים אם לא מדובר בדלקת ?

שלום, לצערי (ולשמחתך) זה לא נושא הפורום, שעוסק במחלות סרטן של מערכת השתן. אני מציע לשאול בפורום שעוסק באורולוגיית ילדים. באופן כללי, כדאי לפנות לאורולוג ילדים. בגלל החלבון בשתן, כדאי לעשות איסוף שתן כמותי ולפנות לנפרולוג ילדים.

מנהל פורום אורולוגיה אונקולוגית