טיפול כושל בחיידק אוראופרבום

דיון מתוך פורום  אורולוגיה אונקולוגית

07/11/2018 | 17:27 | מאת: דייקה

שלום רב שכבתי עם בחורה אחי שלוש ימים הרגשתי זרמים ואי נוחות באבר המין ובטן תחתונה הלכתי לרופא סיפרתי לו לא התייחס כראוי ולא נתן טיפול החלפתי רופא ועדיתי פעמיים בדיקות שתן pcr std יצא תקין למרות שבדיקות אלו הם לא מאה אחוז דל השתן לאחר כשלוש שבועות כאב לי ביתר שאת הלכתי לרופאת מדפחה סיפרתי לה את הסיפור אך היא התייחסה לבדיקות שתן ולא נתנה טיפול אחרי עוד כשבוע חזרתי אליה והיא נתנה לי אמוקסיקלב אנטביוטיקה ל 10 ימים אחרי שסיימתי כשבוע לאחר חזרו הכאבים בנתיים הצלחתי להשיג דוקסילין ולקחתי 7 ימים לבד אחרי סיום הדוקסילין הכאב שוב חזר בנתיים כבר עברו כמעט חודשיים ללא טפול נכון ואז כברלא יכולתי בנתים הגיע תוצאות הבדיקה של הבחורה ששכבתי איתה והיה לה אוראופרבום הלכתי עם התוצאות לרופא וזאת עשתה טובה ונתנה אזניל אמרה תקח 500 מל ואחרי 12 שעות עוד 500 מל לקחתי את האמטביוטיקה היה רגיעה של כשבוע וחזר לי הכאב באשך השמאלי עוד פעם עכשיו אני סובל מכאב באשך שמאל וכאב בטן תחתונה כאב מתחזק בזמן ישיבה וקושי בהטלת שתן והרגשה של תסיסה בקיבה התחתונה יום אחד תקף אותי כאה הלכתי לאיכלוב אורולוג אמר לי לפי הסיפור שאני אקח ציפרודקס כל 12 שעות 3 שבועות או שהוא יתן רוציפין וכדורים דוקסילין ואז הוא חושב שזה לא יעבוד ואני אחזור אליו בסוף החליט על טיפול בציפרודקס השאלה שלי האם יכול להיות שיש לי דלקת ביותרת האשך ? האם ציפרודקס מטפלת בדלקת יותרת האשך ...? האם אני סובל מכאבים כי הייתה רשלנות מהתחלה שהרופא לא התייחס אליי ברצינות ולאחר מכן גם הרופאה השניה ....? בעבר היה לי מקרה דומה עם אותו חיידק קיבלתי במכה 4 כדורים של זטו אנטביוטיקה והכל עבר ... מה הטיפול הנכון לעכשיו ...? והאם ישאר לי כאב קבוע ....? האם הייתי צריך להתעקש על רוציפין ודוקסילין ...? האם הבדיקות של הקופת חולי בכלל אמינות ...? סובל מאוד מכאבים באדך שמאל במיוחד עם הוא עולה כלפי מעלה זרמים ברגל ותסיסה בקיבה אשמח לתשובות על השאלות ולהמלצה להמשך טיפול תודה

שלום, אני מצטער, אבל השאלה לא קשורה לתחום של הפורום הזה שהנושא שלו הוא מחלות סרטן של דרכי השתן.

הנה קישור לפורום המתאים: https://www.doctors.co.il/forum-2233

מנהל פורום אורולוגיה אונקולוגית