שתן קצפי למרות בדיקות תקינות עד כה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה אונקולוגית

17/04/2017 | 15:35 | מאת: אדי

שלום בן 40 לפני מס שבועות מקרה דם רב בשתן בדיקות דם ושתן תקינות us כליות פוליציסטיות עם פרנכימה שמורה ערמונית 25 גר שארית שתן 18 סס תפקודי כליות תקינים לפעמיםן המטוריה מאז דם בשתן יש לי שתן קצפי אפילו קצפי מאד ופחות בהיר ( לפני צלול ובהיר ) נקבע לי ct u לעוד חודש יש לציין יש עדיין ליחה מסינוסיטיס שכבר עבר לפני מס שבועות ואי ספיקת לב בינונית במסתם מיטראלי חוזר השבוע על בדיקות מקרוביולוגיה ושתן כללי האם יש לחזור על בדיקות נוספות ( איסוף תשן 24 שעות למשל ? חלבון בשתן ? דם בשתן וכו ?)

שלום אדי. אתה צריך לעבור ציסטוסקופיה ע"י אורולוג, CTU (שנקבע לך), וחלבון בשתן אם בדיקת השתן לכללית מראה שיש חלבון בשתן.

מנהל פורום אורולוגיה אונקולוגית