תוספת לשאלה הקודמת לגבי תוצאות בדיקת הדם.

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

30/10/2019 | 15:18 | מאת: נינה

האם ע"פ הניתונים שמסרתי ,אפשר להגיד שיש סיכוי גבוה לאדנומה .האם אדנומה יכולה להפוך לגידול ממהיר בגיל זה (87 )? אציין כי לאור רקע הרפואי (פרפור פרזדורים ,אירועים מוחיים חוזרים ) יש חשש סביר כי לא תהיה אפשרות לנתח.

שלום רב, אדנומה לעיתים נדירות ביותר מייצגת גידול ממאיר אבל גם אז- הייתי מצפה לערכי סידן ו PTH גבוהים הרבה יותר. בקיצור זה לא המקרה. ברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)