בלוטת התריס - הסבר לבדיקה בנושא קשריות

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

18/09/2019 | 21:13 | מאת: ריקי

אשמח להסבר לתוצאת הבדיקה אולטראסאונד בלוטת התריס פענוח רדיולוג: אונה ימנית: 15/14/38 ממ אונה שמאלית: 16/14/37 ממ בלוטת התריס בגודל תקין. בשתי האונות הלטרליות מדגמות קשריות עד 6 ממ בקוטר מכסימלי . אין עדות לקשריות דומיננטית או לקשריות עם הסתידיות חשודות לא זוהו בלוטות לימפה מוגדלות בקדמת הצוואר. לא זוהתה PTA צווארית .

שלום רב. הבדיקה תקינה. אם בוצעה במטרה לחפש פרתירואיד בגלל סידן גבוה-ממליץ לבצע עוד בדיקה במרפאתינו שם מבוצע ע"י מיטב הרופאים והסיכוי לזיהוי אדנומה גבוה יותר. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)