ממצא בצילום

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

02/11/2011 | 06:46 | מאת: Stav1708

בוקר טוב הגעתי לרופאת המשפחה עים כאבי תופת ברגל בעיקר בברך היא הפנתה אותי לצילום ולהלן הממצאים:ממצא סקלריים תת קורטיקלי בירך. טיבו אינו ברור. אודה לך אים תסביר את משמעות הממצא יש לציין כי אני בת 42 אחרי סיפור של אירוע מוחי. ואירוע מוחי חולף כמו כן עברתי אבלציה בשל פרפור חדרים. ונמצאה לי כנראה אדנומה בכבד על פי mri ששלל אגב המנגיומה. האים ייתכן שמה שיש לי אינה אדנומה וממצא זה הוא סוג של גרורה מהכבד? האים ממצא זה יכול להווצר מהזרקה של קלגס או מכדורי פראדקסה? ( בזריקות טופלתי במשך כחצי שנה בניסיון לאזן אותי עים קומדין ומשלא הצליחו העבירו אותי לפראדקסה) תודה מראש לתשובתך והבברכת המשך יום טוב

שלום רב כפי שצויין, יש צורך בהדמיה תלת ממדית של הממצא בירך, בדיקות דם, ובירור האם הכאב הוא לא כאב מוקרן מהגב בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים