ברכיים חלשות ?כדורסל/כדורגל

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

07/03/2017 | 01:24 | מאת: sa

שלום בשנים האחרונות בכל פעם שאני עושה ספורט דוגמת כדורסל או כדורגל הברכיים שלי נפגעות (אין פגיעה במיניסקוס או ברצועות או כל דבר אחר לפי אבחנת הרופאים אך ורק מכות יבשות) בכל אחת מהפגיעות תחוש של מעין זרם לרגע ואחרי מספר שניות נעלם ותחושה שהברך חלשה בזמן כשזה קורה התחושה היא כאילו אין לי גמישות בברך לאחר מספר שעות הברך מתנפחת ולאחר מספר ימים נרגעת ואני יכול לחזור לשגרה בזמן רכיבה על אופניים אף פעם לא הרגשתי כאבים או קשיים מהברכיים גם ברכיבות ארוכות 40 ו-60 ק"מ דבר נוסף בחצי שנה האחורנה במסגרת טיול ביצעתי מספר טרקים ארוכים וחלקם אף קשים ודורשים טיפוס ארוך ובכל אחד מהם לא הרגשתי קושי כלל ז"א לא חולשה בברכיים ולא כאבים או נפיחות בברכיים אני יחסית רזה שוקל 60 ק"ג וגובהי 1.78 ס"מ וגילי 34 אשמח לרעיונות איך לטפל בבעיה או איך לחזק את הברכיים ע"מ שאוכל לעשות פעילויות ספורט נוספות חוץ מאופניים

שלום רב ממה שכתבתה לא ניתן להגיע לאבחנה , אבחנות באורטופדיה והמלצות לטיפול נעשות לאחר קבלת היסטוריה רפואית , בדיקה פיסיקאלית ועיון בהדמיה באם יש צורך, מומלץ לפנות ליעוץ אורטופדי רפואי בברכה ד"ר בנימין בנדר www.drbender.co.il

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים