צמרמורת

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

06/02/2011 | 08:23 | מאת: אמא

לבני יש מידי פעם מעין צמרמורת לשניה מעין טילטול עדין של הגוף האם זהו סוג של פרכוס. ???? בני ילד עם אפילפסיה מטופל בדפלפט כרונו כבר שנתיים עם שיפור קטן בפירכוסים של איבוד טונוס. הצמרמורות/טילטול אינו מטריד אותו אינו משנה את מצב הכרתו או שינוי בהתנהגותו יש לציין שהיו לו צמרמורות אלה עוד לפני פרוץ אפילפסיה. אין אנו יכולים לעשות וידאו אי.אי.גי בגלל פיגור שכלי ואין מתאפשר המצב.

שלום, לא ציינת בן כמה בנך, מה מידת התקשורת איתו (האם הוא מדבר), והאם הוא שולט בצרכיו. צמרמורת לשניה לא כל כך מתאימה לתיאור של פרכוס. יתכן ויש לו צמרמורת בכל פעם שהוא עושה פיפי?? האם זו קפיצה של הגוף כמו מכת חשמל? הטוב ביותר היה אם תוכלו לצלם בוידאו אירועי צמרמורת כאלה ולהראות לנוירולוג שמטפל בו, או שתדגימו לו מה בדיוק קורה, כדי שיחליט אם זה מתאים לפרכוס או לא. בברכה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים