שתיוק מוחין- עבודת גמר ברמת 5 יח"ל

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

19/12/2010 | 09:58 | מאת: דן

ד"ר, בוקר טוב. אנכי דן תלמיד כיתה י"ב הלומד במגמת רפואה. כחלק מעבודת הגמר שלנו, נתבקשנו לחקור מחלה ומטופל. בנוסף נתבקשנו גם למצוא מוחמה לבעיה הרפואית ובהסכמתו לשאול אותו מספר שאלות אודות המחלה. אני אודה לך מאוד אם תוכלי לעזור לי בעיניין, בין אם זה התכתבות קצרה איתך באימייל כלומר שאני אשאל את השאלות אותך, ובין אם זה להפנות אותי למומחה בתחום. בתודה מראש, דן

דן שלום, לא ידעתי שיש מגמת רפואה בתיכון - איזה יופי! אשמח לענות לשאלותיך בנושא שיתוק מוחין. תוכל גם לפנות למרפאות ספציפיות של התפתחות הילד. איפה אתה גר? אוכל להפנותך למרפאות סמוך למקום מגוריך. בברכה

20/12/2010 | 16:17 | מאת: דן

ד"ר, תודה על שענית לי בהקדם. שמחתי לראות כי נעננת בחיוב לבקשתי. אשמח אם תתני לי את האימייל שלך לצורך התכתבות בהמשך. בתודה מראש, דן.

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים