קביעת תור פרטי בהקדם

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

12/07/2020 | 11:23 | מאת: אלי

שלום ד"ר הלוי, איך קובעים אלייך תור באופן פרטי? אי אפשר לדבר עם אף אחד דרך הטלפון, זה רק קביעה דרך האתר והתור הכי קרוב הוא לעוד חודש. אשמח להקדים אם אפשר. תודה, אלי

שלום, המזכירות יענו לך בטלפון 03-7163311. תודה

13/07/2020 | 10:43 | מאת: אלי

האם מקבלת איפשהו באופן פרטי בנושא התפתחות הילד? רק להתייעצות, הילדה בקופת חולים לאומית ולכן זה לא אפשרי דרך המכון. זה נטו להתייעצות וקצת דחוף

אלי שלום, בנושא התפתחות הילד אני לא מטפלת באופן פרטי, אלא רק במסגרת מכון להתפתחות הילד וביחד עם צוות רב תחומי של התפתחות הילד. אני ממליצה לך לערוך אבחון התפתחותי במסגרת כזאת בלבד. בברכה

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים