אגרוף לרקה תודה מראש

דיון מתוך פורום  נוירולוגיית ילדים

26/03/2020 | 14:49 | מאת: שמעון

שלום רב אתמול אני בן 19 ואתמול במשחק בין חברים חטפתי אגרוף מסובב ( הוק) חזק מאוד לאזור הרקה בשניות הראשונות היו לי קצת צלליות בשדה הראייה ונקודות אור חשוב לי לציין כי לא היה לי כאב חזק מאוד לא היה דם, לא הקאות ובחילות הייתי קצת מסוחרר ואחרי זה הלכתי לרופא שבדק אותי בדיקה נוירולוגית וקבע שאני בסדר, הוא השאיר אותי להשגחה 6 שעות ואמר לי לנןח 24 שעות יש לי סחרחורות הולכות ובאות מאוד חלשות השיא שחהן היה ב6 שעות האלו והרופא היה מודע אליהם אני מודאג מזה שהוא לט שלח אותי לבדיקת mri או ct שנוכל לוודא שאין לי פגיעה מוחית השאלות שלי הן : האם יכול להיות שהתרחשה פגיעה מוחית שתוצאותיה יהיו ארוכות טווח ולא איבחנו אותה ? (היכולת הרטורית שלי נשארה טובה) הגיוני שלא שלחו אותי לבדיקת mri ? יכול להיות שהאינטליגנציה שלי תיפגע בעקבות המכה ? בהנחה ויש פגיעת ראש שהיא קלה האם יכול להיות שבעקבותיה יתפתחו לי מחלות נוירולוגיוץ בטווח הרחוק ? וכיצד אוכל להחלים במהירות האפשרית? תודה מראש

שמעון שלום, מאחר ולא איבדת הכרה ולא הקאת, סביר שלא יהיו נזקים לטווח הארוך. אם עדיין יש לך הפרעות ראייה (צלליות ונקודות אור) - פנה לרופא עיניים. אם עדיין יש לך סחרחורות - פנה שוב לרופא המשפחה שלך. ושאלה לי אליך: למה בימים של קורונה שיחקת עם חברים?! לא שמעתם שצריך להישאר בבתים ולא להיפגש עם חברים? אם אתה פונה אלי בפורום, זה אומר שאתה מחובר לאמצעי התקשורת, אז למה להסתכן ולסכן אחרים?! זה לא בסדר. תישארו בבית ותפסיקו להזיק לכולנו. תהיה בריא!

מנהל פורום נוירולוגיית ילדים